Ősi magyar ünnepek- helyünk az univerzumban

23 Sze

Az igazi természeti törvényeket nem írták könyvekbe, Veled, benned és körülötted élnek, és a világ teremtésétől a világ végezetéig változatlanok. Minden nép, akik a természetre voltak utalva, állataik, terményeik – így önmaguk életben maradása függött attól, hogy pontosan megfigyeljék, tanulják, … Read More »

Szüreti felvonulás 2018. Iszkaszentgyörgy

17 okt

Egyesületünk az idei évben is részt vett, településünk szokásos szüreti felvonulásán. A két órás felvonulás után, rövid bemutatót, majd íjásztatást tartottunk. Vidám délután volt!

Adó 1%

10 okt

Egyesületünk megkapta a 2017.évi adó 1%-os felajánlásokat. Nagyon szépen köszönjük azoknak,akik gondoltak ránk.Felajánlásaitokból bővítjük eszközeinket. Köszönettel: Szentgyörgyi Sólymok

III. Dr. Nardai László emlékverseny

10 okt

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre Dr. Nardai László emlékére létrehozott versenyünk. 2018.szeptember 30.-án, ragyogó napfényes időben tudtuk megrendezni a versenyt. Negyvennégy nevezővel,remek hangulatban telt el a nap. Mindenkinek köszönöm a versenyzést,a segítséget a lebonyolításban. Gratulálok a dobogós helyezést elérőknek.

Velencei gyermek tábor 2018.

10 Júl

Immár 4. éve, hogy szívélyes meghívást kapunk Eleonóra Ferenczy-től, a Velencei gyerektáborba, ahol Kosteleki, Fehérvári és Fejér megyei gyerekek táboroznak. Szívesen teszünk eleget a kérésnek, mert mindig nagy érdeklődés övezi a bemutatót… A gyerekek megismerkedhetnek őseink fegyverzetével, ruházatával, életmódjával…utána pedig … Read More »